Online magazin

Hírek, interjúk, portrék és tagi sikerek egy helyen, 410 forrásból.

“Az egész vállalkozásom a bizalomra épül”

Kovács Lajos csoportunk biztonsági specialistája, aki csapatával azon dolgozik, hogy a biztonságra fordított kiadás ne ablakon kidobott pénz, hanem befektetés legyen. A vele készült interjúban sok minden más mellett erről az újszerű megközelítésről, a technológia és az emberi tényező harmóniájáról is beszélgettünk.

“A külföldi piacok a lábaid előtt hevernek”

Jakubowska Annáról kevesen tudják, hogy korábban volt már Bill Gates személyes tolmácsa, csapatával az Antarktisz kivételével pedig minden földrészen fordítottak (nem középiskolás fokon). Anna amellett, hogy egy nemzetközi szinten is elismert, írországi kirendeltséggel és erős lengyel kapcsolatokkal bíró, dinamikusan fejlődő fordító- és tolmácsirodát vezet, egyúttal csoportunk oktatási koordinátora is. A vele készült interjúban a nyelvtudás és az üzleti siker kapcsolata mellett arról is beszélgettünk, mi volt a legizgalmasabb projektje, miért káros az előítélet egy vezető számára és mit tanácsol azoknak a vállalkozóknak, akik most vonakodnak részt venni egy BNI-is üzleti találkozón.

Hondurastól a budavári Hiltonig

A P-Sat Hungary Kft. a hotel TV rendszerek hazai szakértője, akik nemcsak itthon, hanem Európa-szerte már több száz TV rendszert telepítettek szállodákban, panziókban, éttermekben, és az ő cégük működteti Magyarország első (és egyetlen) antenna szakáruházát is.

“A 410-ben csak jó embereket ismertem meg”

Gáborék napról napra új energiával töltik fel a családi otthonokat és irodákat, az általuk telepített napelem rendszerekre pedig 5 éves garanciát vállalnak – megbízhatóságukat az

A 410-es csoport titokzatos hétköznapjai

Az egyik legsikeresebb BNI csoport a 410-es. Wachutka Zoltán szerint a siker titka nem elsősorban az aktuális vezetőben keresendő, hanem a tagokban. Az építési szakaszban több mint 10 ember jelentkezését utasították el. Nem azért, mert nem jó cégvezetők, hanem azért, mert a BNI csak a sokadik lett volna az életükben.

„A BNI pörgette fel cégem marketingjét”

„Kétszer annyi üzletet szereztem másoknak, mint amennyit én kaptam. És mégis én vagyok a legboldogabb BNI tag.” Ezt Kátai Hajnalka mondta, aki minden BNI csoporttalálkozót úgy él meg, mintha a barátaival ülne be kávézni. Persze azért Ő is sok mindet kapott a BNI-tól. Kircsi Levente egyik képzésének köszönhetően például egy teljesen új marketing stratégiát.